240

medlemmer

40

medlemsbedrifter

4

møter i året

Bergens Skibsmæglerforening har 40 medlemsbedrifter, og over 250 personlige medlemmer. Foreningen jobber for at det sosiale aspektet i foreningen skal bidra til et godt shippingmiljø i Bergen, og trivsel blant våre medlemmer. Bergens Skibsmæglerforening arrangerer fire faste arrangementer i løpet av året, og har meget god oppslutning på arrangementene.

Årsmøte  avholdes i februar eller mars
Vårmøte avholdes i juni på Statsraad Lehmkuhl sammen med Bergen Rederiforening
Høstmøte avholdes i oktober
Julemøte avholdes i desember

Bergens Skibsmæglerforening har sammen med Bergen Rederiforening, tatt initiativ til og arrangerer Bergen Shipping Dinner som avholdes hvert annet år. Bergen Shipping Dinner har befestet seg som det viktigste og største maritime arrangementet i Bergen, samt en viktig møteplass for våre medlemmer og deres forretningsforbindelser. I 2013 var det 1150 gjester fra over 40 land.

Foreningen ønsker at våre medlemmer som går av med pensjon skal få tilbud å være med videre i foreningen etter avsluttet yrkesliv. Les mer her.

Foreningen fyller 100 år i 2015, som ble behørig markert 20. februar 2015. Boken om vår historie, «With a global mission», er ferdig. Les mer her.

Bergens Skibsmæglerforening er tilsluttet Norsk Skipsmeglerforbund, og foreningen har tett samarbeidgjennom Maritime Bergen med blant annet Maritimt Forum Bergensregionen, YoungShip og Bergen Rederiforening. Les om den maritime verdiskapning i Bergensregionen her

Bergens Skibsmæglerforening har organisasjonsnummer 995 198 614.